Jak obejít heslo správce ve Windows 10/8/7

Zapomněl jsem heslo správce, nemůžu najít papír, na který jsem to napsal, a nemůžu se dostat do BIOSu. Jak mohu obejít heslo správce?

Zapomenuté heslo správce systému Windows je problém. Protože pokud jako přihlašovací heslo nastavíte účet správce, nebudete mít přístup k počítači. Navíc váš systém Windows deaktivuje většinu funkcí. Možná se ptáte, zda různé verze Windows obcházejí hesla stejným způsobem. Upřímně, není v tom žádný rozdíl. Bez prodlení se pojďme učit podle příspěvku jak obejít heslo správce ve Windows 10/8/7.

Metoda 1. Bezplatné způsoby, jak obejít heslo správce ve Windows 10/8/7

Než vyzkoušíte níže uvedené způsoby, musíme vám říci, že je vhodný pouze pro uživatele, kteří nezapomněli své staré heslo správce. Pokud jste zapomněli heslo, přečtěte si část 2 přímo.

1. Použijte heslo místního správce systému Windows

Místní správce systému Windows je vestavěný nástroj, který můžete použít k získání hesla.

Krok 1: Otevřete přihlašovací obrazovku a stiskněte "klávesu s logem Windows" + "R" pro otevření dialogového okna Spustit. Napište netplwiz a klikněte na enter.

Krok 2: Zrušte zaškrtnutí políčka – Uživatelé musí zadat uživatelské jméno a heslo, aby mohli používat tento počítač. Přejděte dolů a klikněte na „Použít“.

Krok 3: Dostanete se do dialogového okna Nastavit nové heslo. Zadejte nové heslo a klikněte na „OK“. Pokaždé, když se přihlásíte, budete přesměrováni na účet místního správce, pomocí kterého se budete moci přihlásit bez zadání hesla.

2. Použijte účet superadministrátora

Mnoho lidí o tom neví, ale heslo správce můžete obejít pomocí účtu Super Administrator, který je k dispozici ve všech verzích systému Windows.

Vypněte uzamčený počítač a znovu jej zapněte, aby se zobrazila úvodní úvodní obrazovka. Pětkrát stiskněte klávesu Shift, čímž se aktivuje účet superadministrátora. Klikněte na účet a přejděte na Ovládací panely. Změňte heslo a restartujte počítač.

Ze všech metod popsaných v článku je PassFab 4WinKey nejjednodušší a nejpohodlnější. Je to nejlepší nástroj pro hesla systému Windows, který můžete získat, a zajišťuje, že můžete obnovit všechny soubory, které potřebujete, různými způsoby. K resetování hesla můžete například použít CD/DVD.

Metoda 2. Obejití hesla správce ve Windows 10/8/7 pomocí PassFab 4WinKey

PassFab 4WinKey je jedním z nejpopulárnějších nástrojů pro obnovu hesla systému Windows, který lze použít k obejití hesla správce ve všech verzích systému Windows. Jeho používáním můžete vyřešit problém s heslem Windows během několika minut a udržet svá data 100% v bezpečí. Kromě toho máte nyní povoleno vytvořit spouštěcí disk na Macu.

Začněte podle následujících kroků:

Krok 1: Stáhněte si PassFab 4WinKey na váš přístupný počítač, na obrazovce se objeví dialogové okno. V první části zvolte zaváděcí médium - USB disk nebo CD/DVD.

Krok 2: Klikněte na "Další" a počkejte minutu. Po dokončení procesu vypalování vysuňte disk CD/DVD nebo USB a vložte jej do uzamčeného počítače.

Krok 3: Restartujte zamčený počítač a rychlým a opakovaným stisknutím klávesy "F12" otevřete nabídku spouštění a vyberte spouštěcí disk jako první operaci. Poté ukončete BIOS a restartujte počítač znovu.

Krok 4: Uvidíte rozhraní 4WinKey. Vyberte svůj systém Windows a poté možnost „Zrušit heslo účtu“. Poté vyberte svůj uzamčený účet a začněte obcházet heslo systému Windows.

Software udělá, co má, a informuje vás, jakmile bude proces dokončen. Poté vysuňte disk CD/DVD nebo jednotku USB a restartujte počítač. Budete se moci přihlásit do svého počítače bez hesla.

Zde je video pro vás.

Závěr

Shromáždili jsme 3 účinné způsoby, jak obejít heslo správce ve všech verzích Windows. Věřím, že teď jsi svůj problém vyřešil. Kromě obejití hesla správce vám může pomoci také PassFab 4WinKey resetujte heslo Microsoft na Windows 10. Máte-li další dotazy, dejte nám prosím vědět.

Aktualizováno dne / Vložil Shirley Howardová na Amp články / Následovat @ Shirley Howardová