Jak odemknout přístupový kód pro iPhone na iPhone 11/X/8/7/6/5/4 [2021 Aktualizováno]

iPhone obsahuje všechna vaše cenná data, jako jsou kontakty, fotografie, účty na sociálních sítích, hesla, dokonce i elektronické peněženky a prakticky vše. Ale všechny tyto věci jsou spolehlivě schované na druhé straně té zamykací obrazovky, přes kterou se nemůžete dostat. Pokud se šestkrát neopatrně pokusíte zadat nesprávný přístupový kód, můžete zařízení uvést do deaktivovaného režimu. Zde vás provedeme několika běžnými řešeními a bočním přístupem, jak se přes to dostat jak odemknout přístupový kód pro iPhone problém s iPhone 11/X/8/7/6/5/4.

Část 1. Jak odemknout iPhone bez přístupového kódu/iTunes/iCloud/Siri

Pokud se mě zeptáte, jak odemknout iPhone bez Siri nebo hesla nebo iTunes, pak PassFab iPhone Unlocker je bezpečný způsob, jak vyřešit, jak odemknout jakýkoli iPhone bez problému s přístupovým kódem. Nabízí následující funkce pro odemknutí Apple ID iPhone a uzamčené obrazovky během několika minut:

  • Okamžitě obejít hesla obrazovky iPhone/iPad
  • Opravte deaktivovaný iPhone/iPad bez iTunes nebo iCloud
  • Odstraňte 4místný/6místný přístupový kód, Touch ID a Face ID z iPhone/iPad
  • Odeberte Apple ID na iPhone/iPad bez hesla
  • Plně kompatibilní s nejnovějšími iOS 13/iPadOS/12.4 a iPhone 11 Pro Max/11 Pro/11/XS/XS Max/XR/X/8/7/6

Zde probereme podrobnosti o tom, jak používat software iPhone Unlocker k odemknutí vašeho iPhone. Když si stáhnete a nainstalujete software na PC nebo Mac, budete přesměrováni přímo na cestu pro odemknutí vašeho iPhone.

Krok 1: Na začátku se vám zobrazí dvě možnosti – „Odemknout heslo obrazovky zámku“ a „Odemknout Apple ID“. Klepněte na předchozí.

Krok 2: Zde budete vyzváni k připojení vašeho iPhone pomocí USB kabelu a klikněte na „Start“.

Krok 3: Dále si stáhněte balíček firmwaru. Musíte zadat umístění pro stažení firmwaru. Pokračujte stisknutím tlačítka "Stáhnout".

Krok 4: Nyní stiskněte tlačítko "Start Unlock" pro spuštění crackingu, ale nemůžete uložit svá data.

Nakonec vám ukáže odhadovaný čas a po dokončení je heslo efektivně odstraněno. Nyní budete moci nastavit nový přístupový kód pro iPhone a také Touch ID a Face ID. Pokud máte zálohu iTunes nebo iCloud, můžete všechna data obnovit ze zálohy.

Můžete se také podívat na tento video tutoriál, kde získáte podrobnější kroky:

Část 2. Jak odemknout přístupový kód pro iPhone bez počítače pomocí Siri

Siri, virtuální asistent společnosti Apple, je zajímavá funkce, která uživatelům umožňuje provádět spoustu různých úkolů na cestách. Siri se po celou dobu svého vývoje setkala s mnoha nedostatky, některé chyby a zranitelnosti se proslavily jejich používáním pro běžné uživatele. Jedna z těchto chyb byla docela užitečná, protože umožnila uživatelům používat Siri k tomu, aby se naučili, jak odemknout přístupový kód iPhone bez iTunes nebo počítače.

  • Stisknutím a podržením tlačítka Domů aktivujete Siri na zamčeném iPhonu. Po aktivaci se zeptejte "Kolik je hodin?" Siri zobrazí na obrazovce hodiny.
  • Klikněte na hodiny a přejděte na kartu Světové hodiny. Kliknutím na ikonu „+“ přidáte nové hodiny. Do vyhledávacího pole zadejte libovolné město a potom dvojitým klepnutím text „Vybrat vše“. Tím získáte několik možností včetně tlačítka Sdílet.
  • V nabídce sdílení vyberte pole Zpráva a vytvořte novou zprávu. Do pole „To“ zadejte libovolné znaky a stiskněte klávesu Enter nebo Return na klávesnici, text se změní na zelenou.
  • Stisknutím ikony „+“ přidáte nový kontakt. Budete přesměrováni na obrazovku „Vytvořit nový kontakt“. Stiskněte tlačítko Vytvořit nový kontakt.
  • Nyní klepněte na možnost Přidat fotografii a přidejte fotografii. Budete přesměrováni do knihovny fotografií.
  • Počkejte několik sekund v knihovně fotografií a poté stiskněte tlačítko Domů. Budete přesměrováni na domovskou obrazovku a vynecháte přístupový kód. Není to trik!

Ačkoli způsob odemknutí přístupového kódu pro iPhone pomocí metody Siri není univerzální, protože je to jen chyba a funguje pro některé uživatele a funguje převážně pouze na iOS 10.1 a nižších. V nejnovějších verzích iOS 11 a 12 byly chyby údajně opraveny a nelze je použít k oklamání iPhonu s deaktivovaným odemknutím Siri.

Část 3. Jak odemknout iPhone pomocí počítače pomocí iTunes

Neexistuje žádný tajný přístupový kód k odemknutí jakéhokoli iPhone, ale můžete se řídit oficiální doporučenou metodou společnosti Apple a obejít obrazovku uzamčení. První věc, kterou budete potřebovat, je záloha vašeho zařízení v iTunes. Pokud jste v minulosti zálohovali své zařízení pomocí iTunes, máte dnes štěstí. Bude pro vás snadné a bezpečné obejít zamykací obrazovku bez ztráty dat.

Existuje také „technika“, pomocí které můžete zálohovat i po ztrátě přístupu k vašemu iPhonu. Podrobně vysvětlím proces, jak budete moci zálohovat, nebo v případě, že to není možné, jaké to pro vás může mít důsledky.

1. Jak odemknout iPhone Passcode pomocí iTunes

Chcete-li provést tuto metodu, v poslední době byste alespoň jednou synchronizovali své zařízení s iTunes. A po synchronizaci jste neměli restartovat svůj iPhone. Je to proto, že když se pokusíte připojit zařízení k počítači, musíte přijmout smlouvu o 'důvěře' na iPhone. Jakmile tedy důvěřujete počítači PC/Mac se svým iTunes, můžete provést zálohu i po ztrátě přístupu ke svému zařízení.

Na druhou stranu, pokud jste svůj iPhone nikdy nepřipojili k iTunes a nesynchronizovali. A zapomněli jste svůj přístupový kód, můžete mít pouze jednu možnost – při pokusu o obnovení nebo překonání zablokovaného iPhone ztratíte svá cenná data. Za předpokladu, že jste svůj iPhone již dříve synchronizovali, provedeme zálohu vašeho zařízení podle níže uvedených kroků, pokud předtím nebylo zálohováno a zapomněli jste svůj přístupový kód.

Krok 1: Otevřete iTunes, připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB.

Krok 2: Vaše zařízení se zakrátko objeví v levém horním rohu, vyberte zařízení.

Krok 3: Nyní povolte svému zařízení automaticky synchronizovat iPhone a vytvořit zálohu. Pokud se automaticky nezazálohuje, stačí po výběru zařízení kliknout na tlačítko zálohování v okně „Souhrn“ iTunes.

iPhone je nyní zálohován pomocí této hackerské techniky i po zapomenutí přístupového kódu. Zálohu můžete vidět pod "Poslední záloha" s datem a časem, kdy byla provedena.

2. Nesynchronizováno s iTunes před Jak na to?

Obnovení vašeho iPhone pomocí režimu obnovy je vaší jedinou možností, pokud jste své zařízení nikdy nesynchronizovali s iTunes nebo iCloud. Tento postup trvale smaže data vašeho iPhone a bude nastaven jako nový. Zde je návod, jak vymazat iPhone pomocí režimu obnovení.

Připojte svůj iPhone k počítači a otevřete iTunes. V závislosti na modelu iPhone musíte pro vstup do režimu obnovení stisknout kombinaci hardwarových kláves. Pro vaši jednoduchost jsem představil obrázkové znázornění procesu pro všechny nové modely iPhone. Postupujte podle modelu vašeho zařízení.

  • Na iPhone 8, iPhone X, iPhone 11 nebo novějším: Rychle stiskněte a uvolněte tlačítko „Zvýšit hlasitost“. Stejným způsobem stiskněte a rychle uvolněte tlačítko "Snížit hlasitost". Nakonec stiskněte a podržte tlačítko „Napájení“, dokud se nezobrazí obrazovka režimu obnovení.
  • Na modelech iPhone 7 nebo iPhone 7 Plus: Současně stiskněte a podržte boční tlačítko „Napájení“ a tlačítko „Snížit hlasitost“, dokud se nezobrazí obrazovka režimu obnovení.
  • Pro iPhone 6, iPhone 6s a všechny starší modely: Stiskněte a podržte současně tlačítko „Napájení“ a tlačítko „Domů“. Držte, dokud neuvidíte obrazovku režimu obnovení.

Když provedete proces a vstoupíte do režimu obnovy, zatímco jste připojeni k iTunes, iTunes vás vyzve vyskakovacím oknem s možnostmi Obnovit a Aktualizovat. Klikněte na "Obnovit".

iTunes stáhne nejnovější software pro vaše zařízení. Proces stahování trvá přibližně 15 minut, pokud proces trvá déle než 15 minut, iPhone automaticky ukončí režim obnovení. To je normální, a pokud se to stane, opakujte kroky. Po dokončení můžete svůj iPhone nastavit jako nové zařízení a nastavit nový přístupový kód. Bohužel přijdete o všechna cenná data.

Část 4. Jak odemknout přístupový kód pro iPhone pomocí počítače pomocí iCloud

Pokud chcete zjistit, jak odemknout přístupový kód pro iPhone bez Siri, na iCloudu je " Najděte iPhone " funkce je úžasná funkce, i když je primárně určena pro ochranu před krádeží a ochranou dat. Pokud nemáte zálohu na iTunes nebo iCloud a máte zapomenuté heslo, tato funkce vás může ušetřit nepříjemností. Tato funkce zcela vymaže vaše zařízení se všemi daty a soubory na něm. Co musíte udělat, abyste tuto funkci mohli využít, je „aktivace“ v nastavení iPhone a vaše Apple ID a heslo.

V této funkci můžete bezpečně získat, jak odemknout přístupový kód iPhone pomocí počítače a obnovit své zařízení. Ačkoli si většina lidí myslí, že se vyplatí používat pouze po ztrátě telefonu kvůli odcizení a sledování polohy. Půjdeme krok za krokem, jak používat tuto funkci iCloud, abychom se zbavili přístupového kódu.

Poznámka: Pro použití této funkce musí být iPhone připojen k Wi-Fi nebo mobilnímu připojení k internetu.

Krok 1: Přihlaste se do iCloudu pomocí svého Apple ID (stejného, jaký se používá na zařízení) v okně prohlížeče.

Krok 2: Klikněte na ikonu „Najít telefon“. Někdy vás znovu požádá o zadání hesla.

Krok 3: Nyní nahoře bude rozbalovací nabídka, vyberte „Všechna zařízení“ a poté vyberte konkrétní iPhone, který chcete odemknout, protože můžete mít více než jedno zařízení se stejným ID.

Krok 4: Když vyberete iPhone, zobrazí se vám tři možnosti, klikněte na ikonu popelnice „Vymazat iPhone“. Na výzvu potvrďte a jednoduše počkejte, až bude zařízení vymazáno.

Krok 5: Po dokončení budete moci nastavit své zařízení jako nové a nastavit nový přístupový kód.

Závěr

Heslo pro iPhone je bezpečnostní vrstva, která poskytuje silný, snadný přístup a bezpečnost k vašim datům. I když na nějaké zapomenutí může dojít k velkému utrpení, protože nebudete mít přístup ke svým cenným datům a aplikacím. Jak jsme úspěšně hackli iPhone přístupový kód pomocí Odblokování přístupového kódu pro iPhone , je třeba mít na paměti několik věcí, které jsme se naučili z této zkušenosti: za prvé, vytvořte si zapamatovatelné, ale silné heslo. Za druhé, udržujte iOS aktualizovaný. Nakonec mějte své zařízení zálohované.

Aktualizováno dne / Vložil Andy Samuel na Amp články / Následovat @ Andy Samuel